SCHULTZ BEER Ölsorter

SCHULTZ BEER Mellbystrand/Laholm

Ölsorter som kommer att tillverkas på SCHULTZ BRYGGERI

 

Ölsorterna kommer efterhand och efter ett år beräknas de flesta att vara i produktion tillsammans med ytterligare några specialöl.

 

 

SCHULTZ LAGER

 

SCHULTZ Lager är en internationell lager och här kommer hantverksbryggeriets kunnande till sin fulla rätt. Färgen är ljus och bärnstenstonad som går mot en gyllenbrun nyans. Humeln är tyska Hallertauer och tjeckiska Saazer. Kombinationen ger en angenäm och högklassig beska som river, men inte hänger kvar i mun och svalg.

 

 

 

SCHULTZ WEISSBIER

 

SCHULTZ Weissbier är en klassisk tysk Weissbier, med rätt balans mellan korn- och vetemalt och humlad med Hallertauer humle. Jäst vid 20 grader i öppna jäskar och lagrad på liggande tankar under ett par veckor för att sedan tappas och mogna under ytterligare någon vecka för att uppnå sin

förträfflighet med en rund och fin smak som ökar lusten till flera klunkar.

 

 

 

SCHULTZ IPA (Indian pale ale)

 

SCHULTZ IPA passar en bred publik. Balansen mellan beska och sötma är väl anpassad till att passa även kvinnor och en bredare yngre publik. IPA:n har en vacker färg med en dragning åt det något mörkare och mera bärnstensfärgade hållet.

 

 

 

 

SCHULTZ APA (American pale ale)

 

SCHULTZ APA är ytterligare något mörkare och beskare än IPA:n. Beskan har tillkommit genom humle från Australien och Amerika. APA:n river till, men hänger inte kvar längre än att suget efter ytterligare en klunk kommer snabbt. En öl för grabbarna med tatuerade underarmar.

 

 

 

SCHULTZ SPECIAL ÖL

Våra egna tyska/österrikiska bryggmästare representerar 5:e och 6:e generationen bryggare. Erfarenheten är stor och tillsammans med en gedigen bryggarekunskap har vi erfarenhet från hela världens populäraste öl sorter. Många spännande smaker och karaktärer kommer att se dagens ljus i SCHULTZ Bryggeri.

Alkoholfritt öl är en sådan öl som är kraftigt ökande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved