PERSONAL SÖKES

SCHULTZ BEER Mellbystrand/Laholm

 

PERSONAL SÖKES

 

SCHULTZ söker personal inom samtliga verksamhetsområden. Anställningarna kommer bemannas med början så snart vi starta upp och i den takt omsättningen ökar. Maila oss några korta rader om varför du tror du passar bäst till ett visst arbete, samt ange dina löneanspråk och eventuella frågor. Av tidbrist undanber vi oss telefonsamtal och besök. Samtliga anställningar börjar som prov-, projekt- och/eller deltidsanställningar och är tidsbegränsade. På sikt räknar vi med att anställningen kan övergå till tillsvidare. Marknadsmässiga löner. Ålder, kön och nationalitet är av mindre betydelse, dock är kravet på goda kunskaper i tal och skrift i svenska språket ett krav. För närvarande har vi polska arbetare som är bosatta i Mellbystrand på prov-/lärlingsanställningar. Vi kräver att den sökande skall flytta till eller redan bo inom Halmstad-Båstadområdet.

 

Försäljning

SCHULTZ söker personal för försäljning inom närområdet som vi definierar till inom 100 min eller 18 mils körning, från bryggeriet i Mellbystrand. Det handlar om att sälja, distribuera, utföra butiksservice och allehanda sysslor inom försäljning och distribution. Anställningen avlönas med en fast del och en provisionsdel, samt i vissa fall timlön. Våra kunder kommer att vara lokala butiker, näringsställen, restauranger och systembolag. Till en början är tjästen en kombination av försäljnings-, lagerarbets- och distributionsuppgifter. Vanligt körkort för lätt lastbil är tillräckligt.

 

Administration

Administratör för sedvanliga kontorsgöromål med placering på bryggeriets kontor. Medhjälp i tillverkningen vissa tider. Deltid.

 

 

Produktion

Produktionspersonal för arbete inom hela processen bryggning, jäsning, lager, filtrering, tappning och servicearbete. Stora krav på erfarenhet av arbete inom industrin ställes. Skift och övertid förekommer ofta och emellanåt är arbetet tungt, blött och obekvämt. Jobb för den som känner sig mera tålig än de flesta!

 

 

Lager - Distribution

För arbete med lagerhantering och distribution men även medhjälp i processen och tillverkningen. Arbetet är emellanåt tungt och slitsamt och därför är det stora krav på att den sökande är stark och frisk.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved