LÄSKEDRYCKER & MINERALVATTEN

SCHULTZ BEER Mellbystrand/Laholm

LÄSKEDRYCKER & MINERALVATTEN

KÄLLVATTEN

 

SCHULTZ hämtar sitt källvatten från källorna i Dömestorp Skottorp, som är beläget vid foten av Hallandsås, från källorna i Veinge som också har utmärkta källådrer under ett flera 10-talsmeter kraftiga grus- och sandlager som naturligt filtrerar vattnet och skyddar det från yttre miljöpåverkan. Även från källorna i Eldsberga hämtar vi ett vatten som har samma egenskaper som Veingekällorna.

Allt vatten är blended hos SCHULTZ. Källvattnen avhärdas vid behov, renas i sandfilter och steriliseras för att kvalitén skall vara säkrad. Varje produkt har sitt eget vatten som grundråvara hos SCHULTZ. Produktvattnets kvalité säkras genom att det renas i 7 steg inne i bryggeriet före processen startar. Samtliga vattenkällor kvalitetsövervakas av Laholmsbuktens VA-företag som ägs av Båstad- , Laholms- och Halmstads kommuner.

 

 

 

 

SCHULTZ läskedrycker & Mineralvatten håller en hög kvalité. Grunden för att göra goda alkoholfria drycker är ett vatten av högsta kvalité. SCHULTZ har denna grundförutsättning i obegränsad mängd.

 

Alla sorters alkholfria drycker kan tillverkas hos SCHULTZ. Såväl med kolsyra som utan. En produktion av hög kvalité kräver ett gediget kunnande, maskiner och utrustning från världens ledande producenter och en noggrann kvalitetskontroll i det egna laboratoriet. SCHULTZ har allt detta och till sammans med alla andra förutsättningar så har SCHULTZ de bästa förutsättningarna för att möta marknadens höga krav. SCHULTZ borgar för kvalilté.

 

Samtliga SCHULTZ läskedrycker & mineralvatten är fria från konserveringsmedel.

Copyright © All Rights Reserved