ÄGARE

SCHULTZ BEER Mellbystrand/Laholm

 

ÄGARE

 

 

SCHULTZ BEER , (SCHULTZ BRYGGERI) är en registrerad bifirma till moderbolaget Fastighetsbolaget Svensson i Laholm AB, 556374-1262, Idévägen 16, 312 62 MELLBYSTRAND, med samma email och telefonuppgifter som SCHULTZ.

Samtliga bolag, bifirma, dotterbolag, industritillbehör, mark och fastigheter ingår i moderbolaget. Så gott som hela bryggeriverksamheten inklusive fast egendom är redan avskriven eller har extremt låga ingångsvärde.

Verksamheternas soliditet är över 90 %.

 

Allt är privatägt av 6:e generationen bryggare. Några externa ägare finns ej. Den enkla sanningen råder, SCHULTZ är helt enkelt för bra för att säljas ut! Hos SCHULTZ är beslutsvägarna raka och korta. Från idé till handling/genomförande är processen enkel och okomplicerad. Familjens bryggeritradition som började 1880 i Laholm är nu inne på 138:e verksamhetsåret och intresset från 7:e generationen är stort.

SCHULTZ har egna tyskutbildade bryggmästare från en av världens främsta bryggeri högskolor, Doemens Braumeisterakadmie in Gräfelfing/MÜNCHEN. Doemens startades redan 1895 och fleratalet ledande svenska bryggerier har valt Doemens som sin högskola. Någon skandinavisk bryggarhögskola har aldrig funnits.

 

Fastighetsbolaget har högsta kreditvärdighet hos UC. Riskbenägenheten är endast 0,17% , vilket betyder att räknat per 1000 företag är Fastighetsbolaget det minst riskbenägna. SCHULTZ är en pålitligt och stabil samarbetspartner med andra ord.

 

Någon bankförbindelse för bryggeriverksamheten finns ej, eftersom den är självfinansierad.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved